Vill du kanske bli kund hos oss?
Då gör vi så här.

Först tar vi och träffas.

Innan vi bestämmer oss för att samarbeta måste vi träffas personligen. Det första som händer är att vi bestämmer en tid för ett möte. Platsen är antingen hos oss, hos dig eller på en annan plats, beroende på vad som passar bäst för dig.

Vad vill du?

Förstamötet är helt förutsättningslöst. Syftet är att vi ska lära känna varandra. Från vår sida vill vi få en klar bild av dina behov och önskemål och hur du tänker kring din personliga assistans.

Du får veta hur vi jobbar.

På första mötet kommer vi också att prata om hur vi jobbar med dig och dina personliga assistenter. Vi kommer också att hur allting fungerar med arbetsscheman, löneadministration, jour och vikarier etc. Det som påverkar en personlig assistent påverkar ju också dig. Därför tycker vi det är viktigt att du får med dig den bakgrunden också. Vi kommer också att ta upp lite om det juridiska, där vi tar hand om det som behövs – utan att det kostar dig något extra.

Ett andra möte.

Efter första mötet har vi lärt känna varandra lite grann. Men det återstår oftast en mängd detaljer att titta på. Det gör vi på andra mötet. Då går vi på djupet när det gäller budgeten hur personal ska fördelas och andra mer ingående detaljer. Tillsammans med dig utformar vi hur assistansen ska se ut utifrån dina behov och önskemål. Andra mötet mynnar oftast ut i att vi är överens och börjar samarbeta. Allt praktiskt tar vi hand om.

Vi bygger hur du vill ha din assistans.

När du fattat beslutet om att samarbeta med oss får du en personlig assistanssamordnare. Den personen är din huvudkontakt och har det övergripande ansvaret kring allt som har med din assistans att göra. I vår överenskommelse bestämmer du hur mycket hjälp du vill ha föra att bygga upp din assistentgrupp. Gruppen har tillgång till våra resurser som personal- och löneadministration. Syftet med att bygga upp en grupp är att alla processer ska löpa på så smidigt och smärtfritt som möjligt, för att du som kund ska få det så bra som möjligt.

Kanske bli kund?

Ska vi boka en tid för ett möte? Eller vill du fråga något först? Ring oss, skicka ett mejl eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mejla till:
kund@lss.se

Ring till:
031-68 94 90

Bli kontaktad:

    Namn

    E-post

    Telefonnummer

    Ditt meddelande

    Du får gärna nämna om förfrågan gäller dig själv, om du är god man eller är en anhörig.